Clinica

Siguranţă, calitate, confort şi garanţie sunt principiile de bază ale Clinicii Neogen!

Prima clinică, specializată exclusiv în chirurgie estetică! 34 de ani experienţă în domeniu!

Clinica Neogen, locul unde te simţi ACASĂ.

În Chişinău există o clinică medicală despre care se spune că este locul perfect pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Utilul, pentru că aici se adresează toţi cei care au nevoie de o schimbare în înfăţişarea lor. Plăcutul deoarece aici este locul unde te simţi ACASĂ.

Aşezată într-o locaţie ideală – aproape de centrul oraşului Chişinău, dar într-o zonă liniştită, clinica oferă servicii de chirurgie estetică ca de exemplu – rinoplastie, lifting facial, mărirea sânilor cu implante generaţia III şi IV ale brandului „Mentor” (licenţiat pe teritoriul R. Moldova, care oferă Certificat de garanţie Lifetime), altele (a se vedea site-ul www.neogen.md şi www.chirurgie-estetica.md). Pentru fiecare pacient, clinica oferă pachete de servicii cu all inclusive, ceea ce înseamnă un confort suplimentar în plus. Concepută ca exclusivitate pentru frumuseţea obţinută pe muchie de cuţit (aceasta fiind de altfel şi tinereţea fără bătrâneţe…), clinica oferă intimitatea de care fiecare dintre noi are nevoie. Clinica nu este mare, dar este exact ceea ce trebuie pentru ca schimbarea să fie, în final, exact aceea pe care o dorim. Din acest motiv pacienţii clinicii sunt în primul rând pacienţii care vin de peste hotarele Republicii Moldova, din cele mai diferite colţuri ale lumii, căutând un loc mic, unde atât frumuseţea cât să ei să fie ACASĂ. În 34 de ani de experienţă, doctorul Viorel Cotea, dacă a făcut frumoasă o mamă, aceasta neaparat a revenit cu fiica şi tot aşa….Aceasta fiind de fapt un plus la conceptul de chirurgie estetică ACASĂ. Consultații se oferă GRATUIT pe e-mail viorelcotea@yahoo.com, unde sosesc zilnic întrebări din întreaga lume. Şi încă o precizare – la doctorul Cotea rezervările sunt efectuate cu cel puţin o lună înainte. Semn că este solicitată atât mâna chirurgului, cât şi locaţia clinicii, cu tot confortul, stabilitatea şi siguranţa de care fiecare dintre noi avem nevoie la un moment dat.

 

Proceduri estetice ale feţei:

• Blefaroplastie
• Dermatologie
• Lifting facial
• Rinoplastie
• Otoplastie
• alte proceduri de înfrumuseţare pe cale chirurgicală

Proceduri estetice ale corpului:

• Abdominoplastie
• Lipoaspiraţie
• Mărirea sânilor (implant mamar) cu proteze certificate Mentor
• Mamoplastie
• Reducere mamară
• Liftingul sânilor sau Mastopexia

Etape de lucru:

-consultația și discuția inițială, dialogul medic-pacient
-fotografierea pacientului înainte de efectuarea intervenției chirurgicale (activitate fotografică)
-expunerea vizuală a actualei și viitoarei imagini, prin trasarea liniilor viitoare ale procedurii operatorii
-consultația post operatorie
-fotografierea pacientului post operator (activitate fotografică)
-așezarea în pagină a imaginii pacientului ante și post operator
Astăzi,
Republica Moldova este renumită prin chirurgia estetică
• La Clinica Neogen se efectuează operații de înfrumusețare de la A la Z
Clinica de chirurgie estetică Neogen practică chirurgia specializată exclusiv pe tehnici tradiționale, dar și moderne neinvazive. Doctorul Viorel Cotea, fiind primul medic din Republica Moldova, specializat exclusiv în chirurgia cosmetică/estetică la Moscova, ca primul specialist al țării, și-a perfecționat tehnicile de lucru în cei peste 34 de ani de activitate, astfel încât are metode unice de lucru,  ce permit o foarte bună recuperare, dar și care reduc semnificativ timpul operatoriu. Doctorul Viorel Cotea pune accentul pe chirurgia frumuseții care a devenit astăzi sinonimul, pe bună dreptate, pentru chirurgia estetică. Așa cum un brand sau o muzică veche dăinuie peste timp, așa și chirurgia estetică – chirurgia frumuseții va exista veșnic. Și exact prin aceasta Republica Moldova este renumită în întreaga lume. Consultații se oferă GRATUIT pe e-mail viorelcotea@yahoo.com, unde sosesc zilnic întrebări din întreaga lume. De foarte multe ori este solicitată o a doua intervenție chirurgicală, după alți medici din diferite țări, incusiv Rusia, Franța. De aceea este foarte important să studiați înainte de a alege medicul – cine este, ce experiență are în domeniu, care este galeria foto etc. Clinica Neogen este printre puținele clinici din lume care afișează prețul operațiilor all inclusiv fără ca pacientul/pacienta să aibă grija revenirilor la medic sau alte costuri auxiliare înainte și după operație. Și tot ca o particularitate, dorința doctorului Cotea a fost și este ca persoană internată la clinica domniei sale să se simtă aici ca acasă. Și cum întotdeauna revenirea acasă este cea mai dulce și frumoasă, cu siguranță, pacienții de azi ai clinicii vor fi și pacienții de mâine.
Ligia Beatrice Vasilescu